Harta Site | Cauta | Intro

Despre dr. biolog
       Viorica Vintil√£!


Cititi cum a luat nastere
Carpicon

(articol aparut in "Medicina
Naturista", in data de
12 octombrie 1998)


Carpicon

Desi se bazeaza pe retete stravechi romanesti, Carpiconul,  medicamentul realizat de doamna doctor biolog Viorica Vintila, se dovedeste a fi cum nu se poate mai actual, tratand cu mare succes si fara a avea contraindicatii afectiuni dintre cele mai diverse, contine un extract uleios din rasina de conifere si ceara de albine, fara sa contina nici un fel de conservanti sau alte produse de sinteza.

Carpiconul, se prezinta sub doua forme: ungunet si supozitoare.

Prin actiunea sa trofica regeneratoare, cicatrizanta, antiinflamatorie, unguentul Carpicon este indicat in ulcere varicoase, varice, tromboflebite, arsuri, plagi, furuncule, foliculite, acnee, etc. Este de remarcat faptul ca, desi se afla pe piata de aproape 22 ani, nu au fost semnalate in tot acest interval reactii adverse. Singurul inconvenient il poate constitui, totusi, aparitiala la unele persoane a unui prurit local, care dispare prin administrarea unui antihistaminic, fara intreruperea tratamentului.

Cele mai spectaculoase rezultate s-au obtinut in tratarea cazurilor de ulcer varicos, in 84% din cazuri producandu-se vindecarea locala cu restabilirea circulatiei periferice, disparitia coloratiei specifice bolii si refacerea intergrala a tegumentelor.

La randul lor, supozitoarele Carpicon au o actiune antiinflamatorie in sfera genitala si anorectala, fiind indicate in anexite acute si cronice, fibroza uterina, chisturi ovariene, la femei, si in prostatita, adenom de prostata etc, la barbati. De asemenea sunt folosite cu succes in tratamentul hemoroizilor.
Tiparit de la http://carpicon.ro © 2004 Hipocrate 2000 SRL